SERVICE
SIKKERHED

Cyber Security Application Security Testing

Vores løsning Application Security Testing, forstærket af HP Fortify on Demand-platformen, står imod det voksende antal Cyber Security trusler som dine forretningskritiske applikationer er udsat for.

I dagens hurtigtkørende verden, er der øget fokus på at forbedre brugeroplevelsen gennem hurtige lanceringer af nye applikationer. Dette behov for hastighed gør at mange organisationer oplever at de ikke har tid nok at bruge på sikkerhed, hvilket øger risikoen for deres forretningskritiske systemer. 

Sikker lancering af nye applikationer, kampagner og software

Web-applikationer og mobile apps indsamler og håndterer følsomme virksomheds- og kundedata, der også er meget sårbare.

80% af cyberkriminaliteten rammer gennem applikationslaget. Frem til i dag har mange anset selve applikationerne for sikre, fordi de kører internt. Fokus har derfor været på at sikre instrastruktur og kommunikation. Men fordi flere og flere applikationer stillet til rådighed for kunderne, bliver princippet nu at hver applikation skal varetage sin egen sikkerhed – samtidig med at infrastruktur og kommunikation stadig skal sikres. 

Omfattende og fleksibel sikkerhedstest

Sogeti og Capgemini tilbyder en nem og hurtig måde at opgradere din sikkerhedstest af dine applikationer og reducerer din risiko ved at indføre nye måder at arbejde på. Gennem vores samarbejde med HP og deres Fortify on Demand-platform, kræver vores løsning på dine sikkerhedsudfordringer ingen investeringer i hverken hardware eller software. Den tager hånd om forskellige risikoniveauer, fra enkle marketingwebsteder til interne og eksterne forretningsapplikationer, herunder dem der håndterer kreditkortoplysninger. På en enkelt dag kan vi lancere dit initiativ omkring applikationssikkerhed og på mindre end en uge kan vi se konkrete resultater. Eftersom vi understøtter tusindvis af desktop-, mobile- og cloudapplikationer, kan vi teste hvilken som helst applikation fra hvor som helst. 

En gennemprøvet sikkerhedstesttilgang uanset sektor

Vores verdenskendte og beviste tilgang til test er blevet anerkendt af Gartners ”Magic Quadrant” og Ovum, som rangerede os som den globale leder i test. Forrester rangerede os til gengæld som førende inden for mobile løsninger. Gennem vores partnerskab med HP, styrker vi vores tilbud yderligere, eftersom HP Fortify er blevet kåret af Forrester og Gartner som leder på produktsiden i sikkerhedstest af applikationer. Med en test og kvalitetssikringsarv, der spænder tilbage til grundlæggelsen af Capgeminigruppen i 1967, giver vi vores kunder en stærk selvtillid til sikkert at kunne favne alle de SMACT teknologier (Social – Mobile – Analytics – Cloud – Internet of Things) som analytikere forudser radikalt vil ændre aktiviteterne de kommende år, og i alle sektorer. 

 

 

todo todo
kontakt
  • Michael Clausen
    Michael Clausen
    Head of Digital Assurance & Testing
    +45 52189300
Ny Point Of View
Ny Point Of View