KARRIERE
DNA

At arbejde hos Capgemini Sogeti

Capgemini Sogeti er en vidensvirksomhed. Det indebærer, at vi skaber værdi for vores kunder gennem vores medarbejderes viden, vores struktur og vores partnere. At arbejde ud fra forandringer, at tænke i processer er vores konstante udfordring. I rekrutteringsprocessen efterstræber Capgemini Sogeti en ensartet kønsfordeling og værdsætter etnisk og kulturel mangfoldighed.

Én i teamet

Det er det sammentømrede team, der er hjertet i vores virksomhed. Du er aldrig alene med dine problemer, der findes altid nogen at spørge og få hjælp af. Men det er vigtigt at huske, at det altid er din egen kreativitet og dine egne initiativer, som kunden vil have.

Vi deler

Evnen til at dele og genbruge viden er en grundlæggende faktor for vores fremgang. Via vores aktive vidensudveksling kan vi også hurtigt samle den rette kompetence og personale sammen. Du har adgang til alt det virksomheden kan byde på af erfaringer fra andre kunder, ekspertkompetence hos kolleger her i Danmark eller fra vores globale setup. Vores interne videnbanker, vores intranet og vores kompetencegrupper er naturligvis også tilgængelige i dit arbejde, når du har brug for det.

Du vil udvikle dig

Vi sørger for at vedligeholde din kompetence og støtter dig med at videreudvikle og udnytte dén på bedste måde. Hos os har du derfor en personlig kompetenceudviklingsplan med udgangspunkt i dine individuelle ønsker og erfaringer.

En vigtig del af din kompetenceudvikling sker i kontakten med mere erfarne konsulenter og i interaktionen med vores kunder. Vi giver dig også mulighed for kontinuerligt at videreuddanne dig. Dit arbejde bliver bedømt efter hvert projekt og din udvikling følges op hvert halve år, hvor du får personlig feedback på de mål, du har sat dig blandet andet via vores globale portal til e-learning og virtuel træning. Forudsætningerne for at påvirke din karriere hos os i den retning, du ønsker det, er altså vældigt gode.

todo todo
Kontakt
  • Kasper Hemmingshøj
    Kasper Hemmingshøj
    Senior HR Specialist
    39778248