KARRIERE
SOFTWARETEST

Er du en af de absolut dygtigste analytisk testere?

- hvis du kan svare JA til ovenstående, modtager vi gerne en ansøgning og CV fra dig.

Som Danmarks største konsulenthus med speciale inden for softwaretest er vi i konstant vækst. Vi søger derfor hele tiden markedets bedste konsulenter.

Vores kunder efterspørger dygtige og selvstændige testere, så hvis du kan kende dig selv i nedenstående, er det nok, dig vi står og mangler. En forudsætning er dog, at du kan se dig selv som professionel, servicemindet konsulent, der er frisk på at levere varen hos vores kunder. 

Din rolle

Som analytisk tester hos Capgemini Sogeti har du minimum 3 års erfaring inden for test eller kvalitetssikring af software. Du har måske en IT baggrund, med interesse for at få software til virke som tiltænkt eller forstår brugernes udfordringer i IT systemerne og dermed bedre kan fortolke deres behov og krav. Alt i alt ting der gør dig i stand til, via testteorien, i praksis at systematisere og strukturere vores kunder krav. Krav, som så kan omsættes til test, der giver den rette indsigt i kvaliteten i softwaren. Du kan også komme fra forretningssiden, hvor du for år tilbage skiftede over og lærte teorien og dermed blev IT tester. En konsulent hos Capgemini Sogeti skal altså kunne evne teorien og ting som koordinering, analyse, testdesign og udførende test i en kompleks men spændende verden.

Du har eventuelt arbejdet både med komplekse IT systemer eller forretningskomplekse systemer grundet komplicerede arbejdsgange eller forretningsregler. Du kan være med fra starten, hvor kravene ikke altid er helt på plads, såvel som tilslut, hvor der skal prioriteres og afsluttes. Kort sagt du er ikke skræmt ved at alting er mejslet i sten og ikke er perfekt men bare godt nok, som det skal være.

Dine kvalifikationer

Som konsulent i Capgemini Sogeti er din personlighed afgørende for din succes. Du ses af dine kunder som professionel, initiativtager samt fagligt blandt de stærkeste.

Derudover er det vigtigt i forhold til dine typiske meget alsidige opgaver, at du er fleksibel, præsentabel, kan kommunikere i skrift og tale på dansk og engelsk samt på flere niveauer og møder dine opgaver med masser af energi og drive.

Vi søger analytiske testere, der er mere end gennemsnittet og som kan mere end at stave til test. Det vi søger er fremtidens professionelle testere, der kan sikre, at vi fortsat kan leve op til vores motto – Bedst til test.

Vi tilbyder

En fastansættelse som konsulent, hvor du er blandt nogle af Danmark fagligt dygtigste kollegaer. Er du drevet af at lære nyt, kan vi via vores kunders og interne projekter, give dig muligheden for at se ting i nyt perspektiv og dermed lære ting, man ikke kan andre steder. Hertil giver vi også adgang til kurser og certificeringer i en personlig tilpasset udviklingsplan.

Har du stjernepotentiale og lyder det spændende at blive en del af vores team af højt kvalificerede kollegaer - og blive en del af Danmarks største og bedste konsulentvirksomhed med fokus på test, kompetence- og karriereudvikling - så tag det næste skridt i din karriere ved at læg din ansøgning og CV ind i vores rekrutteringssystem i dag.

Yderligere Information

Ønsker du yderligere oplysninger om dette job, kan du besøge os på Capgeminisogeti.dk/job eller kontakte teamchef Pia Fagerlund Vøgg på pia.vogg@capgeminisogeti.dk eller Direktør for test og kvalitetssikring Nikolaj Langkilde på nikolaj.langkilde@capgeminisogeti.dk. Alternativt pr tlf: 70 11 22 00.

Lidt mere om os

Capgemini Sogeti leverer it-konsulentydelser indenfor udvikling og integration, softwaretest og applikationsvedligeholdelse både onshore og offshore og har mere end 140.000 ansatte i 44 lande, heraf 275 i Danmark. Capgemini Sogeti er et helejet datterselskab af Cap Gemini SE, som er noteret på børsen i Paris.

Er du interesseret?

Har du lyst til at blive en del af vores team, så tag det næste skridt i din karriere.

Send en mail til humanresources.dk@capgeminisogeti.dk med dit fulde navn og vedhæft dit cv.  

todo todo
Kontakt
  • Stine Fritsdal
    Stine Fritsdal
    Salgsdirektør
    +45 52189460
Young Professional forløb