OM OS

Om os

Capgemini Sogeti leverer IT-konsulentydelser inden for udvikling, integration, test og kvalitetssikring samt applikationsvedligeholdelse både onshore og offshore. Vi er mere end 190.000 ansatte i 40 lande, heraf 300 i Danmark. Capgemini Sogeti er et helejet datterselskab af Capgemini SE, noteret på børsen i Paris.

Dem vi virkelig er!

Hos os er vi passionerede omkring at få teknologi til at fungere. Vi ser det som vores mission, at løse den komplekse opgave, det er at gøre jeres IT-systemer enkle, anvendelige og sammenhængende. 

De fleste organisationer kender til begejstring over teknologisk innovation. Med huset fuld af glade nørder kender vi alt til teknologibegejstring, men grunden til, at vi kan gøre en forskel, er en anden:

  • Udvikling og integration: Vores konsulenter elsker den indviklede opgave, det er at få systemer til at hænge sammen med hinanden. Langt den største del af moderne IT-projekter i dag handler om at integrere de nye løsninger til det eksisterende systemlandskab på den bedst mulige måde. Ofte ligger den største del af arbejdet her og er næsten altid nøglen til forretningsmæssig succes. Succesen viser sig for eksempel i form af eliminering af dobbeltarbejde, systemer der arbejder på baggrund af de samme data eller implementering af sammenhængende forretningsprocesser.

  • Test og kvalitetssikring: Vi er passionerede omkring test og kvalitetssikring af software. I en verden hvor de fleste organisationer har åben adgang til et stigende antal platforme, er betydningen af ordentligt testede systemer blevet meget større. Kvalitet er i vores DNA, og vi hjælper virksomheder med at forbedre deres test af software ved at sikre en effektiv og risikobaseret tilgang.

  • Applikationsvedligeholdelse: Vores organisation sætter en ære i at sikre stabilitet og effektiv videreudvikling af vores kunders systemer. Det er, når systemerne ikke længere er nye, at det giver størst værdi. Det er vores speciale at sikre systemernes holdbarhed, fleksibilitet og åbenhed på en omkostningseffektiv måde.

Vores ildsjæle!

Vi tror på mangfoldighed. Ikke bare hvad angår køn, etnicitet og tro, men også når det gælder den enkeltes tilgang til opgaverne. Derfor har vi IT-arkitekter, der tænker helheder, sammenhænge, teknologier og løsninger. Vi har projektledere, der både forstår vores kunders forretningsområder, kan være tossede med agil udvikling og specialiserede i at levere til tiden og inden for budgettet. Teknologientusiasterne, så som vores udviklere, elsker at bruge teknologien. Endelig har vi testere, som tænker kvalitetssikring morgen, middag og aften. Vi tror på, at resultaterne kommer af forskelligheden.

Fælles for os alle er, at vi er professionelle ildsjæle - uddannede og certificerede i anerkendte standarder og metoder.

Mange af de opgaver, som vi løser, er baserede på stærke nye teknologier. Vi elsker at arbejde på kundernes teknologier, hvor nye ofte går hånd i hånd med gamle. 

Løsninger vi brænder for!

Vi har valgt at fokusere på anerkendte løsninger, der hjælper vores kunder med interaktionen til deres kunder og medarbejdere. Det gælder f.eks. salgs- og kundeservice systemet Salesforce, som vi har implementeret hos en række danske og internationale virksomheder. Episerver, der efter vores vurdering er en af de stærkeste web-løsninger på markedet. Endelig vores eget system Bookplan, der anvendes til ressourcestyring og booking på over 40% af danske hospitaler.

I Danmark har vi leveret løsninger og hjulpet vores kunder i over 25 år. Teknologien har ændret sig undervejs, men vores passion består! 

todo todo
KONTAKT
  • Mohamed Attazgharti
    Mohamed Attazgharti
    Marketing- & kommunikationschef
    +45 52189431

Partnere for din skyld

Vi er partnere med de bedste leverandører på markedet. Det er vi for at kunne tilbyde dig den perfekte løsning. 

HP

   IBM

MS

    Salesforce

       

Oracle

   EPIServer