PRESSE
DNA

Capgemini og Sogeti i Danmark bliver en virksomhed og ansætter 100 nye medarbejdere inden for tre år

26-02-2014 Vallensbæk 27. februar 2014 – Capgemini Danmark A/S og Sogeti Danmarks A/S, der begge er en del af Capgemini-Gruppen, fusioneres og fortsætter fremover under det fælles navn Capgemini Sogeti Danmark A/S. I juni 2013 overtog Sogeti Danmarks adm. direktør Holger Bonde ligeledes toplederstillingen i Capgemini Danmark. Begge virksomheder er en del af den globale Capgemini-gruppe med 130.000 ansatte i 44 lande.

Den samlede organisation er blevet til en stærk enhed med engagerede medarbejdere, som er fundamentet for at levere solide, kvalitetssikrede kundeløsninger.

Forventer flere medarbejdere

Capgemini Sogeti Danmark har i dag 275 ansatte på kontorerne i Vallensbæk og Aarhus. Sammenlægningen har skabt flere muligheder og karriereveje i virksomheden for både eksisterende og potentielle medarbejdere og åbnet op for, at den enkelte kan videreudvikle personlige kompetencer inden for innovative teknologier. Som en sund virksomhed, der performer på et højt niveau, er det ambitionen at ansætte 100 nye kolleger inden for de kommende tre år.

Passion for kvalitet og teknologi

Capgemini Sogeti Danmarks medarbejdere er passionerede omkring udvikling af IT-systemer, softwaretest, kvalitetssikring, IT-drift og vedligeholdelse. Virksomhedens eksperter er veluddannede og certificerede i anerkendte standarder og metoder og har omfattende erfaringer fra både danske og internationale opgaver. Hertil kommer et omfattende tilbud inden for offshore leverancer, som er et vigtigt redskab i forhold til systemintegratorer på det danske marked og pure players inden for outsourcing.

”Sammenlægningen skaber positive synergieffekter. Nu dækker vi hele IT-livscyklen og tilbyder både softwareudvikling, kvalitetssikring, implementering og application management services. Vi fokuserer på kundevendte applikationer med en høj grad af kompleksitet, som hjælper vores kunder med at interagere med deres kunder og medarbejdere. Vores kombinerede ekspertise som systemintegrator og testspecialist er med til at sikre velintegrerede løsninger såsom Salesforce, som vi har implementeret i mange danske og internationale virksomheder; EPiServer, som er en af de stærkeste webløsninger på markedet, samt Bookplan, der er vores eget system til ressourcestyring og booking, og som anvendes på mere end 40 pct. af Danmarks sygehuse,” siger adm. direktør Holger Bonde fra Capgemini Sogeti Danmark.

 

Om Capgemini Sogeti Danmark A/S

Capgemini Sogeti Danmark med 275 ansatte leverer IT-konsulentydelser indenfor udvikling og integration, softwaretest og applikationsvedligeholdelse både onshore og offshore og fokuserer på kundevendte applikationer med en høj grad af kompleksitet, som hjælper vores kunder med at interagere med deres kunder og medarbejdere. Capgemini Sogeti Danmark er et helejet datterselskab af Cap Gemini SE, som er noteret på børsen i Paris.

 

Om Cap-Gemini koncernen

Capgemini er med mere end 130.000 ansatte en af verdens førende udbydere af konsulent-, teknologi- og outsourcingydelser. Gruppen omsatte i 2012 for 10,3 milliarder euro. Sammen med sine kunder skaber og leverer Capgemini forretnings- og teknologiløsninger, som passer til kundernes behov og leder til de ønskede resultater. Som en ægte multikultural organisation har Capgemini udviklet sin egen måde at arbejde på, der hedder Collaborative Business ExperienceTM, og som trækker på den verdensomspændende Rightshore® leverancemodel. Læs mere på www.capgemini.com.
 
Varemærket Rightshore® tilhører Capgemini.

todo todo
Kontakt
  • Stine Fritsdal
    Stine Fritsdal
    Salgsdirektør
    +45 52189460