PRESSE
DIGITAL

Gartner udnævner Capgemini som "Leader" i 2016

For tredje år i træk står vi som “Leader” i Gartners 2016 Magic Quadrant for Application Testing Services.

December 16, 2016 - For tredje år i træk er Capgemini-gruppen, bestående af Capgemini og Sogeti, positioneret som ”Leader” i Gartners 2016 Magic Quadrant for Application Testing Services, grundet vores evne til at levere og kompletheden i gruppens vision. 

Nikolaj Langkilde, Direktør for test og kvalitetssikring hos Capgemini Sogeti Danmark siger: “Det er en fornøjelse at blive anerkendt for tredje år i træk som ”leder indenfor Application Testing Services. De kombinerede kræfter hos Capgemini og Sogeti på globalt plan har gjort succesen mulig for os, så vi leverer test og kvalitetssikring i verdensklasse. Med det formål at støtte for vores kunders digitale transformationsinitiativer, så de får større forretningsværdi og konkurrenceevne.”

Med 17.000 specialiserede testprofessionelle, globale leverancecentre fordelt på 40 lande, og med vores industriførende platforme [1]TMap®, TPI®, and [2]Smart Quality Assurance (QA), har Capgemini-gruppen slået sig fast som en global idé-generator og innovationsleder, med en fokuseret tilgang til at hjælpe organisationer og virksomheder med at nå deres forretningsmål. Capgemini-gruppens Application Testing Services stiller en omfattende vifte af løsninger til rådighed for vores kunder, så de kan reducere risikoen for applikations- og systemfejl, og sikre at systemerne fungerer sømløst så både kunder og brugere får deres forventninger opfyldt.

Læs den fulde rapport her: http://www.gartner.com/reprints/capgemini?id=1-3MRLNJO&ct=161129&st=sb

Capgemini Sogeti

Hos Capgemini Sogeti er vores kernefokus digital transformation, samt hvordan digitalisering af arbejdsgange kan optimere vores kunders forretning. Vi leverer IT-konsulentydelser inden for udvikling, integration, test og kvalitetssikring samt applikationsvedligeholdelse både onshore og offshore. Vi er mere end 180.000 ansatte i 40 lande, heraf 300 i Danmark med kontor i København og Aarhus. Capgemini Sogeti er et helejet datterselskab af Cap Gemini SE, noteret på børsen i Paris.

Gartner Disclaimer (engelsk)

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.[1] TMap® and TPI® er Sogeti’s industriførende metoder til struktureret test management hhv. testprocesforbedring.

[2] Capgemini’s Smart QA er en analysedreven platform, som hjælper banker og finansinstitutioner, samt forsikringsselskaber med at bygge end-to-end økosystemer, med testværktøjer, testmiljøer og testdata og performancdata.

todo todo
KONTAKT
 • Maarten Galesloot
  Maarten Galesloot
  Adm. direktør
  +45 70112200
 • Mohamed Attazgharti
  Mohamed Attazgharti
  Marketing- & kommunikationschef
  +45 52189431