World Quality Report 2013-2014

World Quality Report 2013-2014 er den femte i en serie af undersøgelser, som gør status over applikationskvalitet og testpraksisser i forskellige brancher og geografiske områder. Siden 2009 har Capgemini Group og HP publiceret rapporten for at give indsigt i de seneste trends inden for applikationskvalitet, metoder, værktøjer og processer

Som i de foregående år indeholder rapporten detaljerede beskrivelser af QA-tilstanden i en række specifikke brancher, som er: Forbrugerprodukter, detailhandel og distribution; energi og forsyning; finansielle services; den offentlige sektor; samt telekommunikation, medier og underholdning. Rapporten gennemgår desuden IT-trends og kvalitetspraksis fra et regionalt perspektiv med separate sektioner, som dækker Australien og New Zealand; Benelux; Brasilien; Kina; Østeuropa (Tjekkiet, Ungarn og Polen); Frankrig; Tyskland; Norden (Danmark, Sverige, Norge og Finland); Nordamerika; samt Storbritannien.

World Quality Report 2013-2014 er baseret på i alt 1.500 detaljerede telefoninterviews på tværs af 25 lande med CIO’er, VP of Applications, IT-direktører/chefer og QA direktører/chefer i private virksomheder og offentlige organisationer. Disse data er suppleret med dybdegående kundeinterviews. Analyse og kommentarer er udfærdiget af vores egne testspecialister og øvrige relevante eksperter. Ligesom sidste år fokuserer rapporten kun på det professionelle marked med organisationer med mindst 1.000 ansatte i deres region. Hovedformålet med rapporten er at gøre status over applikationskvalitet og testpraksisser på tværs af forskellige brancher og geografier.


Om Capgemini Sogeti Danmark

Capgemini Sogeti har mere end 130.000 ansatte i 44 lande. I Danmark tilbydes en portefølje af services med fokus på applications development, software testing og applications management, samt Salesforce-løsninger, sundhedsløsninger i form af vores eget Bookplan ressourceplanlægningssystem, som anvendes på 40 pct. af alle hospitaler i Danmark, samt online services (web og mobile løsninger). Virksomhedernes teknologiske ekspertise i Danmark inkluderer løsninger baseret på Microsoft, Java/Open Source og Oracle. Den samlede lokale portefølje understøttes desuden af Capgemini Groups omfattende offshore-tilbud.

Sammen har Capgemini Sogeti udviklet innovative, forretningsdrevne quality assurance (QA) og testydelser, som kombinerer de førende testmetoder (TMap® og TPI®) for at hjælpe organisationer med at opnå deres mål inden for test og kvalitetssikring. Capgemini Group har skabt en af verdens største dedikerede testpraksisser med mere end 12.000 testmedarbejdere og yderligere 14.500 applikationsmedarbejdere, primært igennem et Fælles center med testspecialister udviklet i Indien.

Læs mere på www.capgemini.com/testing og www.sogeti.com/testing

Varemærkerne TMap® og TPI® tilhører Sogeti.

Hent dit eksemplar af rapporten i dag!

Udfyld formularen forneden og hent dit eksemplar af   
World Quality Report 2013-2014. 

Læs pressemeddelelsen her 

Læs flere rapporter og publikationer fra Capgemini Sogeti her

Download terms
todo todo
Kontakt
  • Mohamed Attazgharti
    Mohamed Attazgharti
    Marketing- & kommunikationschef
    +45 52189431
Test i Danmark 2014