PUBLIKATION
SOFTWARETEST

World Quality Report 2015-2016

Teknologiske omvæltninger som fx Internet of Things (IoT), Big Data og Mobile fører til hurtigere forretningsmæssige ændringer end nogensinde før. Virksomhederne er nødt til at komme endnu hurtigere op i omdrejninger for at være på forkant med kurven, kunne konkurrere og være i overensstemmelse med den nye stil indenfor erhvervslivet

Hent rapporten nedenfor.

World Quality Report 2015-2016 undersøger hvor hurtigt IT-ledere faktisk reagerer på disse store trends, som så hastigt ændrer testbranchen. Den undersøger ligeledes de aktiviteter lederne tager for at kunne følge med deres kunders behov og udvikling, uden at gå på kompromis med applikationskvaliteten og kundeoplevelsen.

Rapporten, som Capgemini Sogeti offentliggør i fællesskab med HP, viser hvordan virksomhederne kæmper med den hastighed teknologierne udvikler sig med. Den hastighed i den digitale transformation giver korte livscyklusser på enheder og services, og øger dermed betydningen af og presset på de tests som skal sikre kvaliteten. Derudover fremhæver rapporten at en fuldstændig sammenhængende kundeoplevelse er en vigtig drivkraft for QA tests, samt at den kortere livscyklus kræver større agilitet og at nye roller bliver skabt for at imødekomme efterspørgslen efter test.

World Quality Report har i år interviewet 1.560 respondenter fra 32 lande, og er den eneste globale rapport om test og kvalitetssikring. Den er blevet produceret hvert år siden 2009. Nu i sin 7. udgave, besluttede dens forfattere at gøre brug af en hybridmetode til indsamling af data: både telefoninterviews og webinterviews. Rapporten omfatter fem adspurgte grupper: CIO, VP Application, IT Direktør, QA / Test Manager og CDO / CMO, og interviewer respondenter fra hele verden gennem kvantitative interviews efterfulgt af kvalitative ”deep-dive” diskussioner.

Klik her for at læse pressemeddelelsen: World Quality Report 2015-16 

todo todo
KONTAKT
 • Mohamed Attazgharti
  Mohamed Attazgharti
  Marketing- & kommunikationschef
  +45 52189431
 • Michael Clausen
  Michael Clausen
  Direktør test og kvalitetssikring
  +45 52189300
Vores testmetoder
Læs om vores løsninger indenfor test og kvalitetssikring