EVENT
SUNDHEDS-IT

Bookplan Update

Bookplan Update finder sted 2 gange om året og samler Capgemini Sogeti Bookplan superbrugere fra IT-afdelinger og fra afdelinger som anvender Bookplan.

Bookplan Update Konferencen

Bookplan Update konferencen, der er et heldagsarrangement, sørger for at opdatere Bookplan superbrugere og andre centrale personer om indholdet af kommende versioner samt om erfaringer med anvendelsen af Bookplan.

Bookplan Update er åben for alle Bookplan brugere og partnere. Se tidligere arrangementer i menubaren ovenfor.

Bookplan er den avancerede planlægnings- og bookingløsning til hospitaler og giver en række fordele for de mange afdelinger, som anvender systemet:

 • nem planlægning inden for den enkelte afdeling eller på tværs af afdelinger
 • mere smidig afvikling, da hele personalet har overblik over patientflow
 • forbedret kommunikation med patienten med SMS påmindelser og webbooking

Bookplan standardsystemer er udviklet i tæt samarbejde med klinikere og indeholder en bred vifte af avancerede gennemprøvede standardfunktioner. Samtidig kan systemet opsættes til lokale organisationsstrukturer, planlægningsmodeller og arbejdsgange. 
 
I dag understøtter Bookplan ressourceplanlægning og -booking på såvel somatiske som psykiatriske sygehuse: Operationsafdelinger, ambulatorier, sengeafdelinger, akutområdet samt serviceafdelinger som røntgen og laboratorier.

Du kan finde flere detaljer om Bookplan løsningen her.

Bookplan 2016.0 er på vej igennem præ-test hos flere kunder og Capgemini Sogeti vil endnu engang invitere dig til Bookplan Update 25. august på Hotel Marselis i Aarhus.

Fokus på dagen vil være Bookplan version 2016.0. Men vi har justeret lidt på fordelingen af indlæg. Vi har kortet præsentationen af den nye version ned, for at give plads til flere indlæg om anvendelsen af Bookplan og forhold der kan påvirke anvendelse og konfiguration

Som sædvanlig har vi samlet en række indlæg fra vores kunder. Aarhus Universitetshospital fortæller om den store omlægning fra specialiserede afdelinger med egen OP gang og ambulatorium til fælles operationsgange på tværs af specialer og det store fællesambulatorium. Region Midt fortæller om målrettet lovpligtig kommunikation til patienten og Regionshospitalet Randers fortæller hvad man kan bruge Bookplan data til. Endelig har vi et inspirationsindlæg om simulering som middel til optimering af arbejdsgange på OP gange og ambulatorier. 

Praktiske informationer:

 • Dato: 25. august 2016
 • Tidspunkt: 09:00 - 16:00 (Registrering og morgenmad fra klokken 08:30)
 • Lokation: Hotel Marselis, Strandvejen 25, 8000 Aarhus
 • Målgruppe: Bookplan brugere og partnere
 • Deltagelse: AFVIKLET
 
Vi ser frem til at byde dig velkommen
Venlig hilsen
Bookplan & Capgemini Sogeti

Bookplan version 2017.0 er på vej igennem præ-test sammen med flere kunder, og Capgemini Sogeti vil endnu engang invitere dig til Bookplan Update.

Fokus vil være på den nye version, Bookplan 2017.0, samt på de områder, som vi arbejder på med henblik på fremtidige versioner af Bookplan. I tilgift til dette har vi samlet et par spændende indlæg, som vi håber kan inspirere i det daglige arbejde.

I Region Midtjylland arbejder man fokuseret med tilpasning af arbejdsgange forud for udflytningen til Det Nye Århus Universitetshospital. Vi har overtalt Kasper Bjørn fra Region Midtjylland til at fortælle om den metode, man anvender til at analysere arbejdsgange, og om nogle af de erfaringer, man har gjort sig.

I Region Syddanmark har man i midten af januar indført Fællesambulatorium på tværs af specialer på Sydvestjysk Sygehus. Forvalter Jens Peter Andersen kommer og fortæller om formålet med projektet og de foreløbige resultater.

I Region Nordjylland har de været projektleder for det fællesregionale pilotprojekt med at etablere en fælles aftaleoversigt på sundhed.dk. Helle Bering kommer og fortæller om dette projekt.

Dagen åbner som altid for masser af erfaringsudveksling blandt deltagerne.

Praktisk information

 • Dato: 2. marts 2017
 • Tidspunkt: kl. 09:00 - 16:00 (Registrering og morgenmad fra klokken 08:30)
 • Lokation: Hotel Marselis, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C
 • Målgruppe: Bookplan brugere og partnere
 • Deltagelse: AFVIKLET
Vi ser frem til at byde dig velkommen
Venlig hilsen
Bookplan & Capgemini Sogeti

 

todo todo