EVENT
WEB SOLUTIONS

Episerver Update 2017 - "Du får ikke ros for kæmpebøder!"

Den 28. september 2017 kan du møde os til Episerver Update 2017. Som sponsor deltager vi med en stand og et indlæg fra Adam Osbirk Moe. Adam fortæller om hvordan vi hos Capgemini Sogeti tager højde for de nye krav i den kommende persondataforordning i vores Episerver løsninger.

Til Episerver Update er der samlet 15 eksperter inden for den digitale verden og sørget for at der vil være masser af digitale inspirationskilder fordelt på flere spor. Du vil f.eks. kunne få indsigt i digital forretningsudvikling, blive præsenteret for flere spændende kundecases, høre om kunstig intelligens (AI) og machine learning, se eksempler på selvbetjeningsløsninger, e-handelsløsninger og meget meget mere.

Vores kollega Adam Osbirk Moe, vil holde et oplæg om hvordan vi i Capgemini Sogeti udvikler Episerver-løsninger. Løsninger der tager højde for den kommende persondata forordning, som træder i kraft i maj 2018.

Vi vil også have en stand, hvor du kan få dig en snak med en af vores eksperter fra vores Web & Portals team.

"Du får ikke ros for kæmpebøder!"
/v Adam Osbirk Moe

GDPR handler i høj grad om at få styr på og kunne håndtere master-data i de rigtige systemer. Så selv om du har en lækker Episerver løsning, så er det ikke nok. Din Episerver-platform skal kunne understøtte håndteringen af master-data.

For Santander Consumer Bank er vi i gang med at bygge en ny selvbetjenings-løsning, der i dets arkitektur tager højde for de krav, der er på vej om håndteringen af personfølsomme data, der træder i kraft i 2018.

Adam Osbirk Moe, Team Manager for Web & Portals. Adam har arbejdet med Episerver-løsninger i mere end 10 år. Fra projektledelse, online management, Episerver Lead, Løsnings-arkitekt til i dag, hvor han er leder for 13 Episerver udviklere i Capgemini Sogeti.

Praktisk information

 • Dato: 28. september 2017
 • Lokation: VEGA -Musikkens hus, Enghavevej 40, 1674 København V
 • Tid: 11:15 - 23:00
 • Tilmelding: Du kan tilmelde dig arrangementet her: Episerver Update 2017 
 • Målgruppe: Marketing, Salg, IT, Direktion og Bestyrelser i mellemstore og store danske B2B virksomheder, udviklere, Episerver entusiaster

Vi håber at vi ser dig til en inspirerende og sjov dag fyldt med Episerver.

todo todo
Kontakt
 • Adam Osbirk Moe
  Adam Osbirk Moe
  Web & Portal Lead
  +45 52189557