EVENT
SOFTWARETEST

Testing Tuesday

Første tirsdag i måneden inviteres du til Capgemini Sogetis Testing Tuesday. Et morgenmøde udviklet til testprofessionelle og med fokus på hvad der rører sig inden for test.

Den første tirsdag i hver måned vil vi gerne invitere dig til morgenmøde med fokus på test - vi kalder det Testing Tuesday. Testing Tuesday skal sikre den fortsatte innovation og fremgang der er inden for test og samtidig sætte rammen for diskussioner og debat. Agendaen vil skifte for hver måned og tage fat i nyt som gammelt. Det nye for at innovere og det gamle for at optimere.

Testing Tuesday er et gratis arrangement der afvikles i både København og Aarhus, dog kan emnerne variere i forhold til lokation. 

I fanerne foroven kan du se kalenderen for de planlagte arrangementer samt finde detaljer for afviklingerne i Aarhus og København.

På sessionerne er der begrænsede pladser, hvilket skal sikre højt udbytte for deltagerne og tid til to-vejs kommunikation.

 • Lokation: København
  Capgemini Sogeti
  Delta park 40
  2665 Vallensbæk Strand

 • Lokation: Aarhus
  Capgemini Sogeti
  Skanderborgvej 234
  8260 Viby J

 

Testing Tuesday er udviklet og drives af testprofesionelle til testprofesionelle.

Gitte Ottosen - Rådgivende konsulent, Aarhus

Gitte Ottosen

Gitte Ottosen er Rådgivende Konsulent hos Capgemini Sogeti Danmark og har tyve års erfaring som tester med fokus på såvel test som test management. Hun er certificeret Scrum Master, CAT certificeret, ISEB/ISTQB Practitioner i softwaretest samt certificeret TMap Test Engineer. Hun er en test evangelist, der prædiker behovet for en struktureret og engageret tilgang til test - men det er også en rolle der sikrer kreativ og sjov test, og det er en rolle der kræver ikke blot dyb faglig indsigt, men også lidenskab og vedholdenhed.

 

Ole Chr. Hansen - Rådgivende konsulent, København

Ole Chr. Hansen

Ole Chr. Hansen er fortaler for struktureret softwaretest og kontinuert forbedring af testprocesserne. Han har arbejdet professionelt med test de sidste 16 år hos en række danske virksomheder, og nyder at udbrede sin viden og holdninger på kurser, konferencer og workshops. Ole er en af Capgemini Sogetis mest anvendte undervisere, der med sin kombination af faglig viden, pædagogisk tilgang og humor gør ham til en af Danmarks mest efterspurgte på området. 

”Test Management Tools – It’s a Jungle Out There”

Mange virksomheder går i den agile retning og vores processer og værktøjer understøtter både det agile manifest og det fortsatte behov for at kunne danne os et overblik over vores test, at kunne planlægge og afvikle test – have en regressionstest dokumenteret – og kunne svare på spørgsmålet ”hvad er status på testen” på et hvert tidspunkt. Står du midt i overvejelserne omkring anskaffelse af et værktøj til brug for planlægning, design, styring og afvikling af test i din organisation?

Har du opdaget junglen af værktøjer og ved ikke hvad du skal vælge? Så er du ikke alene. Inden for test management er der mange værktøjer at vælge imellem, store som små, nogen i skyen, nogen hostet af din egen virksomhed – nogen er dele af et ALM værktøj (application lifecycle management), andre er ”kun” test styring... nogen er billige, måske endda gratis, mens andre er temmeligt dyre at anskaffe.

Testing Tuesday i marts tager et nærmere kig på hvad der er at finde derude, og giver dig inspiration til hvordan du finder det rigtige værktøj i DIN kontekst. Arrangementet bliver en kombination af præsentation og demonstration – ikke fra leverandører, men fra testfaglige der har været gennem rejsen fra ingenting til værktøj.

Emnet bliver kort introduceret af Gitte Ottosen, Test Konsulent hos Capgemini Sogeti, hvorefter Jakob Frisenvang, Test Konsulent hos Capgemini Sogeti gennemgår en case med udvælgelse af værktøj, inklusiv demonstration af et par af de potentielle værktøjer. I pausen bliver der lejlighed til at lege lidt med et par af værktøjerne, da vi vil have maskiner sat op i lokalet.

Praktisk information

 • Dato: 4. april 2017
 • Tidspunkt: kl. 08:00 - 10:00 (morgenmad og registrering fra klokken 07:30)
 • Lokation: København - Capgemini Sogeti, Delta Park 40, 2665 Vallensbæk Strand
 • Deltagelse: gratis
 • Indlægsholdere: Jakob Frisenvang (Capgemini Sogeti) | Gitte Ottosen, Rådgivende Konsulent (Capgemini Sogeti)
 • Sprog: dansk

Om talerne

 • Jakob Frisenvang er Test Konsulent hos Capgemini Sogeti Danmark og har tre års erfaring som tester med fokus på test, sporbarhed og test management. Han er certificeret Scrum Master, TMap Test Engineer og ISTQB Foundation. Jakob er struktureret og stor tilhænger af praktisk brug af testværktøjer og teknikker, som er tilpasset konteksten.
 • Gitte Ottosen er Rådgivende Konsulent hos Capgemini Sogeti Danmark og har tyve års erfaring som tester med fokus på såvel test som test management. Hun er certificeret Scrum Master, CAT certificeret, ISEB/ISTQB Practitioner i softwaretest samt certificeret TMap Test Engineer. Hun er en test evangelist, der prædiker behovet for en struktureret og engageret tilgang til test - men det er også en rolle der sikrer kreativ og sjov test, og det er en rolle der kræver ikke blot dyb faglig indsigt, men også lidenskab og vedholdenhed.

Øg din testmodenhed ved brug af TPI NEXT

Ole Chr. Hansen vil fortælle om testmodenhed generelt og præsentere TPI NEXT modellen, herunder brugen af den og den generelle proces for et assessment. Ole vil også præsentere de forskellige forhold der gør at der foretages et assessment og de forretningsmæssige ’drivere’ til dette. Til sidst vil Ole præsentere det opdaterede danske benchmark for testmodenhed.

Anette Thomsen vil gennemgå de overvejelser der var hos EG Silkeborg Data, i forhold til baggrunden for det foretagne assessment, dialogen, salget til ledelsen, den praktiske gennemførelse, resultatet og den efterfølgende implementering af forbedringsforslagene. Anette vil også dække de udfordringer der kan være i forbindelse med hele projektet – både under assessmentet og ved den efterfølgende implementering.

Praktisk information

 • Dato: 4. april 2017
 • Tidspunkt: kl. 08:00 - 10:00 (morgenmad og registrering fra klokken 07:30)
 • Lokation: Aarhus - Capgemini Sogeti, Skanderborgvej 234, 8260 Viby J
 • Deltagelse: gratis
 • Indlægsholdere: Anette Thomsen, Test Manager (EG Silkeborg Data) | Ole Chr. Hansen, Rådgivende Konsulent (Capgemini Sogeti)
 • Sprog: dansk

Om talerne

 • Ole Chr. Hansen er fortaler for struktureret softwaretest og kontinuert forbedring af testprocesserne. Han har arbejdet professionelt med test de sidste 16 år hos en række danske virksomheder, og nyder at udbrede sin viden og holdninger på kurser, konferencer og workshops. Ole er en af Capgemini Sogetis mest anvendte undervisere, der med sin kombination af faglig viden, pædagogisk tilgang og humor gør ham til en af Danmarks mest efterspurgte på området.
 • Anette Thomsen er Test Manager hos EG Silkeborg Data, og har bl.a. en ISEB Practitioner certificering. Hun har arbejdet med test i mere end 10 år i forskellige roller og hos forskellige virksomheder. Hun er oprindelig uddannet som datalog fra ÅU.

todo todo
Kontakt
 • Johan Clausen
  Johan Clausen
  Event Manager
  +45 52189371