EVENT
SOFTWARETEST

Testing Tuesday

Første tirsdag i måneden inviteres du til Capgemini Sogetis Testing Tuesday. Et morgenmøde udviklet til testprofessionelle og med fokus på hvad der rører sig inden for test.

Den første tirsdag i hver måned vil vi gerne invitere dig til morgenmøde med fokus på test - vi kalder det Testing Tuesday. Testing Tuesday skal sikre den fortsatte innovation og fremgang der er inden for test og samtidig sætte rammen for diskussioner og debat. Agendaen vil skifte for hver måned og tage fat i nyt som gammelt. Det nye for at innovere og det gamle for at optimere.

Testing Tuesday er et gratis arrangement der afvikles i både København og Aarhus, dog kan emnerne variere i forhold til lokation. 

I fanerne foroven kan du se kalenderen for de planlagte arrangementer samt finde detaljer for afviklingerne i Aarhus og København.

På sessionerne er der begrænsede pladser, hvilket skal sikre højt udbytte for deltagerne og plads til to-vejs kommunikation.

 • Lokation: København
  Capgemini Sogeti
  Delta park 40
  2665 Vallensbæk Strand

 • Lokation: Aarhus
  Capgemini Sogeti
  Skanderborgvej 234
  8260 Viby J

 

Testing Tuesday er udviklet og drives af testprofesionelle til testprofesionelle.

Gitte Ottosen - Rådgivende konsulent, Aarhus

Gitte Ottosen

Gitte Ottosen er Rådgivende Konsulent hos Capgemini Sogeti Danmark og har tyve års erfaring som tester med fokus på såvel test som test management. Hun er certificeret Scrum Master, CAT certificeret, ISEB/ISTQB Practitioner i softwaretest samt certificeret TMap Test Engineer. Hun er en test evangelist, der prædiker behovet for en struktureret og engageret tilgang til test - men det er også en rolle der sikrer kreativ og sjov test, og det er en rolle der kræver ikke blot dyb faglig indsigt, men også lidenskab og vedholdenhed.

KOMMER SNART

Test automation – Success or Failure

Med det stigende fokus på agile og DEVOPS kommer behovet for testautomatisering mere og mere i fokus. Men ofte udfordres vi med at få det implementeret rigtigt - og udfordringerne starter lige fra anerkendelsen af behovet for automatiseret test, at få ledelsesniveauet med ombord og vælge den rigtige tilgang til implementering af testautomatisering på en måde, der sikrer ejerskab, kvalitet og fokus på en vedligeholdbar test suite i fremtiden.

Ved testing tuesday i juni i Viby ændrer vi fokus på testautomatisering fra det mere tekniske perspektiv til det strategiske niveau, hvordan får vi taget beslutningen og hvordan implementerer vi det så det giver værdi? Karsten Kaavé vil tage dig med igennem processen med at få "go" til testautomatisering; businesscasen - hvordan man sælger automatisering til ledelsen, en risikobaseret tilgang til automatisering - at få det rigtige fokus, samt hvordan man identificerer behov for rapportering og KPI'er for at understøtte kommunikation med interessenter. Herefter fortsætter Matthew Manickakumar med fokus; når vi får "go" hvad så?. Matthew vil fokusere på, hvorfor vi ofte ser fejlede testautomatiseringsprojekter, hvordan man identificerer den rigtige tilgang og sikrer vedligeholdbar testautomatisering. Han vil diskutere faldgruber og succesfaktorer for at komme videre med testautomatisering.

Praktisk Info

 • Dato: 12. juni 2018
 • Tidspunkt: kl. 08:00 - 10:00 (morgenmad & registrering fra klokken 07:30)
 • Lokation: Aarhus - Capgemini Sogeti Danmark A/S, Skanderborgvej 234, 8260 Viby J
 • Indlægsholdere: Karsten Kaavé, Freelance Konsulent | Matthew Manickakumar, Technical Test Specialist (Capgemini Sogeti)
 • Sprog: dansk og engelsk
 • Deltagelse: gratis

Talere

Karsten Kaavé er freelance konsulent indenfor test management, kvalitetssikring og procesforbedring. Efter en årrække som projektchef og afdelingsleder for testafdelinger, har han efterfølgende arbejdet med test management herunder testautomatisering på store og komplekse projekter i roller som test manager, program test manager og ansvarlig for test process forbedring. Karsten brænder for testledelse, procesoptimering og Lean IT.

Matthew Manickakumar er SME (Subject Matter Expert) hos Capgemini Sogeti i rollen som Technical Test  specialist. Han har mere end 12 års erfaring inden for testautomatisering med brug af værktøjer og frameworks som BDD, Microfocus UFT, Smartbear TestComplete, Selen, Appium, Microsoft Testværktøjer, IBM Rational værktøjer. Matthew har arbejdet som teknisk tester til mellem- og store projekter som individuel bidragsyder, testlead og testmanager og har stor erfaring med at etablere et vellykket automatiserings offshore team fra bunden0

todo todo
Kontakt
 • Gitte Ottosen
  Gitte Ottosen
  Ansvarlig, kursusforretningen
  +45 52189711