SERVICE
DIGITAL

Digital Solutions

At være ”Digital” er mere end bare end at være indehaver af integrerede IT-systemer, der automatiserer forretningsprocesser. Det er en måde at drive forretning på og er med til at afbøde konkurrencepresset fra eksisterende og nye spillere på markedet. Online og digitale løsninger er derfor i dag helt centrale for at skabe resultater i organisationen, og stiller stadig højere krav til integrationerne i dit IT-landskab.

Capgemini Sogeti forstår danske virksomheders muligheder og udfordringer, og har fokus på anerkendte løsninger, der styrker vore kunders  online tilstedeværelse samt interaktion til deres kunder og brugere. Det gør vi ved at indgå i tæt samarbejde med kunden, hvor vi er med til at definere kundens mål med digitalisering, så strategien er i overensstemmelse med virksomhedens mission, vision og forretnings KPI’er. Vores Digital Solutions kan brydes ned i tre fokusområder:

CRM og platform

Vi er eksperter i at levere CRM og platformsløsninger baseret på Salesforce, også til løsning der kræver komplekse integrationer til IT-landskabet. Vi har højeste status partnerskab med Salesforce, og leverer skræddersyede løsninger, rådgivning, vedligeholdelse og integrationer til forretningskritiske systemer.

E-Business & selvbetjening løsninger

Vi leverer skræddersyede e-handel og selvbetjening løsninger baseret på anerkendte teknologier. Vi har stor ekspertise indenfor digital selvbetjening, e-handel, digital marketing, multi channel kommunikation og content management.

Mobile løsninger

Mobile løsninger skal designes til at øge effektiviteten hos medarbejdere og partnere, øge salg og skabe tilfredse kunder. Vi hjælper med udvikling af mobilstrategier og applikationer, der kræver integrationer og test af mobile løsninger.

Internet of Things

Internet of Things gør hverdagens elektroniske apparater intelligente, så de kan opsamle data. Dataen bliver omsat til værdifuld viden som bruges intelligent til at hjælpe omverdenen. Vi hjælper med IoT-strategier, portfolio

Udgangspunktet for vores løsninger er, at: 

Hvorfor Capgemini Sogeti

Som Premium Solution partner på Episerver og Strategic Alliance partner på Salesforce i Danmark og Skandinavien, kan vi tilbyde bred erfaring inden for de hurtigt voksende områder som Salesforce og Episerver.

Dette, kombineret med vores brancheeksperter, projekterfaring i verdensklasse og erfaring inden for langt de fleste IT-platforme sikrer, at din implementering ses som en integreret del af dit forretnings- og IT-landskab. Vores erfaring omfatter analyse, proces-optimering, agil udvikling, konfiguration, integration, og datamigrering. Vi opererer i krydsfeltet mellem IT og forretning, og er med hele vejen fra start af projekt til realisering af resultater. Det vil sige fra analyse over systemudvikling, implementering, organisatorisk forankring og uddannelse til forvaltning og drift.

todo todo
KONTAKT
  • Maria Søndergaard
    Maria Søndergaard
    Direktør Digital
    +45 52189297