SERVICE
DIGITAL

E-commerce & Portalløsninger

Vi leverer Episerver løsninger, der tager udgangspunkt i at forbedre og optimere din forretning. Episerver løsningen kan benyttes af B2C, B2B, ansatte eller partnerfællesskaber og anvendes af mere end 135.000 web-redaktør på over 10.000 hjemmesider. Fælles for vores Episerver løsninger er, at de er integreret med forretningssystemer, de genbruger og udstiller data,  hvilket giver optimerede  forretningsprocesser samtidigt med at omkostninger reduceres.

Vi tilbyder robuste, fleksible og dynamiske løsninger, der kan understøtte og administrere de vigtigste områder relateret til en virksomheds online tilstedeværelse – digital selvbetjening, e-handel, digital marketing, multi channel kommunikation, Content Management, Community og sociale medier.

                              

Hvorfor Episerver?

 • En og samme platform til at publicere indhold der tilpasser sig mobile devices, sociale medier og desktop browsere.
 • Platformen er meget brugervenlig for redaktører og kræver minimal træning
 • Episerver er et portalrammeværktøj, som er nem at integrere  med andre systemer og databaser. Komplekse integrationsprojekter, hvor man benytter SOA, har derfor en kort udviklingstid sammenlignet med andre løsninger.
 • Episerver er et særdeles stærkt Digital Marketing værktøj med mulighed for On-the-fly personalisering, self-optimizing landing pages, e-mail og marketing automatisering, der sikrer dig, at du har den kortest mulige time-to-market
 • Stærkt e-handels modul, hvor indhold, marketing og produktkatalog spiller sammen i en integreret eCommerceløsning.

Hvorfor Episerver løsninger fra Capgemini Sogeti?

Webløsninger, der skal integreres med andre systemer og som har håndfaste mål om styrket indtjening, kunde- og medarbejderkommunikation, salg og forretningsoptimering gennem digitalisering, kræver en leverandør, som Capgemini Sogeti. Vi har en holistisk tilgang til opgaven og vi er eksperter i at integrere, tilpasse, teste og drifte komplekse webløsninger. Dette er alle traditionelle dyder, der hører til at lave solide løsninger.

Code Review

Har I selv udviklet en Episerver-baseret løsning, eller har en leverandør udviklet en løsning for jer? Lad Capgemini Sogeti udføre et uafhængigt code review af løsningen for at sikre projektets robusthed og fremtidige udviklingsmuligheder. Læs mere her

Digital Transformation

I krydsfeltet mellem IT og forretning er Digital Transformation et af tidens buzzwords. Capgemini Sogeti har udgivet flere publikationer der belyser og diskuterer emnet.

Capgemini Sogeti har siden 2011 arbejdet sammen med MIT Universitetet i USA for at undersøge:

 • Hvad begrebet dækker over
 • Hvad det betyder for virksomheder
 • Hvordan forretningsudvikling, innovation og økonomiske nøgletal bliver påvirket af processen

Du kan læse mere om Digital Transformation i Capgeminis publikationer.

todo todo
Kontakt
 • Adam Osbirk Moe
  Adam Osbirk Moe
  Web & Portal Lead
  +45 52189557