SERVICE
WEB SOLUTIONS

E-Business Løsninger

En robust, sammenhængende E-business løsning kan styrke din forretning, og for din organisation er den nem at opdatere, vedligeholde og udbygge.

Digital transformation handler om at flytte forretning fra den fysiske til den virtuelle verden. Hvis du skal skabe lønsom vækst, er der en lang række discipliner, der skal bringes i spil. Fra potentielle kunder finder dine produkter via søgemaskiner, sociale medier eller bannerannoncer, til de har købt og fået dem leveret. Capgemini Sogeti er rustet til at hjælpe dig gennem alle faser i processen, uanset om du arbejder med B2B og B2C.

For at din løsning får det rigtige fokus, arbejder vi ofte med konceptudvikling, design og mockups forud for udvikling af den egentlige løsning og integration med eksisterende forretningssystemer.

Konceptudvikling, design og UX sker gennem vores særlige RDV proces[link], ofte i samarbejde med førende designbureauer. Mens implementering foregår i et agilt projekt med inddragelse, løbende kvalitetssikring og justeringer.

Målet er at tiltrække flest mulige potentielle kunder gennem SoMe, SEO og digital annoncering, og derefter at konvertere dem til kunder digitalt.

 

todo todo
  • Adam Osbirk Moe
    Adam Osbirk Moe
    Web & Portal Lead
    +45 52189557