WEB SOLUTIONS

Websites

En gang var websites visitkort på nettet. I dag kan dit website være et strategisk værktøj til branding, informationsformidling, rekruttering og målrettet interaktion med jeres interessenter og forskellige målgrupper.

For første gang i historien kan vi nu udvikle kommunikative værktøjer, som fungerer fuldstændig på brugernes præmisser. Så de kan interagere med os som det passer dem, på de tidspunkter der passer dem og om det, der passer dem. Vi kan nu lave websites, der er lige så gode til at lytte, som de er til at tale. Websites der hele tiden bliver klogere og bedre til at forudsige, hvad brugeren vil. Så dine kunder har en langt større chance for at få det ønskede udbytte.

For at få det til at lykkes, kan vi blandt andet integrere dit website med:

 • Social Media

 • Rekrutterings services

 • Cloud-baserede værktøjer som Google Analytics eller Trustpilot

 • Marketing automation værktøjer

 • SMS gateway, Chat engines og meget mere.

Som CMS system vil vi som regel anbefale Episerver, Umbraco eller Sitecore, afhængigt af dit projekt, budget og ambitionsniveau samt din virksomheds organisation. Ofte tænker vi et website sammen med en webshop eller en portal til selvbetjening, men sitet kan også sagtens stå alene. Løsningen bliver baseret på afprøvede standardmoduler, og vi arbejder tæt sammen med de førende designbureauer om design og user experience.

Med et website fra Capgemini Sogeti er du sikker på, at du kender alle omkostninger, at udvikling og integration er lavet efter bedste praksis og kodestandarder, samt at du har kontrol over dit webprojekt fra første ide til den samlede levering.

todo todo
 • Adam Osbirk Moe
  Adam Osbirk Moe
  Web & Portal Lead
  +45 52189557