It-konsulenter

Capgemini Sogetis IT-konsulenter er erfarne, engagerede og certificerede inden for deres respektive fagområder, værende test og kvalitetssikring, udvikling, arkitektur eller projektledelse. Vi har nogle af landets dygtigste konsulenter indenfor Salesforce, Episerver og mobile platforme.

Som kunde har du mulighed for at håndplukke den rette kompetence, når du har brug for at trække særlig ekspertviden ind til et projekt eller mangler ekstra ressourcer.

Ekspertviden lige ved hånden

Med 300 lokale kolleger færdes vores konsulenter til hverdag i et inspirerende fagligt miljø af faglige specialister. Derudover har de mulighed for at trække på vores store internationale organisation, hvor samarbejde og videndeling er i højsædet, ligesom vores konsulenter har adgang til vores egne wiki’er, samarbejdssites og et væld af værktøjer.

Vores lokale konsulenter er ude hos vores kunder, når der er behov for at:

  • Øge kapaciteten for en periode eller tilføre spidskompetencer, som det ellers ikke er rentabelt at have til rådighed permanent
  • Sikre en tilgang af ny ideer til sin organisation fra specialister, der har erfaring fra projekter i andre virksomheder
  • Give ens medarbejdere et kompetenceløft gennem samarbejde med vores erfarne konsulenter

Vi tilbyder følgende typer konsulentprofiler:

IT konsulenter

Metoder og værktøjer

Vore konsulenter er certificeret i standardmetoder som PRINCE2, ITIL, TOGAF, ISTQB, Scrum, RUP, SOA, BPM, Webservices, UML og Software patterns. Dertil kommer certificeringer inden for diverse værktøjer og teknologier såsom Java og Microsoft.

I Capgemini Sogeti har vi en lang række velafprøvede metoder som også hører med til konsulenternes værktøjer, bl.a.: TMap NEXT® og TPI NEXT® som er globalt førende indenfor softwaretest.

Kundetilfredshed

Uanset opgavens størrelse måler vi altid vores kunders tilfredshed med vores konsulenters arbejde via vores kundetilfredshedsværktøj OTACE - On Time and Above Client Expectation. Det er et anerkendt og meget populært redskab, der måler på en række kriterier på en skala fra 1-5, hvor 5 er bedst. Vores konsulenter ligger stabilt på en gennemsnitlig tilfredshedsscore på 4,5.

Læs også om vores Services

Vi leverer desuden en række services inden for udvikling og integration, applikationsvedligeholdelse samt test og kvalitetssikring. Læs mere her 

todo todo
Kontakt
  • Mohamed Attazgharti
    Mohamed Attazgharti
    Marketing- & kommunikationschef
    +45 52189431