KURSER
Agile

Certified SCRUM Master

Agil projektledelse differentierer sig ligeså radikalt fra traditionel projektledelse som agile processer adskiller sig fra traditionel metodik. Den agile projektleder coacher og faciliterer frem for at lede. Denne person kaldes en Scrum Master.

Kurset giver dig

Formålet med dette kursus er at certificere deltagerne som Scrum Masters. Deltagerne vil lære hvordan man coacher og leder et udviklingsteam, et projekt eller en organisation på vejen mod agilitet. Øvelser, case studies og eksempler anvendes til at forstå, hvordan man bliver en succesfuld Scrum Master.

Kursusdeltagerne trænes i

 • at nedbryde barrierer mellem udvikling og kunde 
 • at lære kunden hvorledes man maksimerer ROI og opnå de fastsatte mål ved hjælp af Scrum 
 • at forbedre udviklingsteamets arbejdsforhold
 • at forbedre udviklingsteamets motivation og dermed produktivitet
 • at forbedre udviklingsprocesser, værktøjer og funktionalitet

 

Efter kursus vil deltagerne modtage en indbydelse fra Scrumalliance til at tage en online test. Ved bestået certificerings test kan deltagere herefter kalde sig “Certified Scrum Master”. Et certificeringsbevis kan downloades fra Scrumalliance deltagere bliver listet på: http://www.scrumalliance.org/

Målgruppe og forudsætninger 

Udgangspunktet for at deltage i Scrum certificeringen er forståelse for det basale i Scrum samt et ønske om at vide mere om, hvordan Scrum fungerer og implementeres i en organisation. Deltagerne kan være projektledere, administrative ledere, udviklere el. lignende, der har erfaring med projekter, der har til formål at udvikle eller forbedrer services eller produkter. Forudsætningen for at deltage er, at deltageren har læst minimum én af Scrum bøgerne som f.eks. Agile Software Development with SCRUM, by Ken Schwaber, Mike Beedle

Underviser - Jens Østergaard

Jens Østergaard har mange års erfaring med at undervise og praktisere Scrum. Jens underviser både på Dansk og Engelsk og certificere deltagerne som Scrum Masters. Ved hjælp af anekdoter og erfaringer underviser Jens i Scrum metodikken og fortæller hvordan Scrum anvendes effektivt af en agil organisation. 
Igennem mere end 20 år har Jens arbejdet som udvikler, dba, teamleader, projekt leder og Scrum Master. Han har arbejdet med alle aspekter af software udvikling og har gennem årene ledet flere Scrum projekter. 
Kurset gennemgår de basale komponenter af den agile proces Scrum; herunder ledelse, planlægning og scaling af Scrum projekter.

Varighed 

Kurset afholdes over to dage.

Indhold

Det agile manifest og de agile principper

Grundlæggende elementer i agile projekter

 • User stories
 • Story points
 • Planlægningsniveauer
 • Estimering
 • Introduktion til Scrum og Kanban

  

Ved bestilling indvilliger du i Capgemini Sogetis aftalevilkår.

Tilmeld dig her
todo todo
Kontakt
 • Heidi Ringstrøm
  Heidi Ringstrøm
  Kursusadministrator
  +45 3977 8719
 • Jonas Kamp-Jensen
  Jonas Kamp-Jensen
  Kursusansvarlig
  +45 5218 9226
Certified Agile Tester - CAT
Guide til Testdesignteknikker

Testerens Værktøjsbælte