Bliv bedst til test - DSTB

Hos Capgemini Sogeti bidrager vi med at øge virksomheders testmodenhed og nedbringe omkostningerne i it-forretningsprojekter og it-driften. Vi har branchens bedste instruktører med gode formidlingsevner og mange års testerfaring. Det betyder, at instruktørerne ikke kun kender teorien, men også de problemstillinger, som du møder i praksis. 

I år har vi endnu flere kurser som kan hjælpe dig med, at opbygge nye færdighe­der i relation til softwaretest og testledelse. Et af de nye kurser er ISTQB Agile Te­ster Extension. Dette bygger på den effektive tilgang og terminologi i ISTQB som har grundlagt det mest anerkendte og globaliserede certificeringsprogram indenfor soft­waretest.

I september 2015 åbner vores nye kursuscenter i Aarhus. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores nye lokaler, hvor vi kan tilbyde de samme kurser som i Køben­havn.

Om kort tid præsenterer vi et nyt kursus med fokus på testautomatisering. Hold der­for øje med vores hjemmeside hvis du arbejder med automatisering.

Forneden finder du en oversigt over vores kurser samt aktuelle kampagner med at­traktive priser. Som altid, vil vi gerne hjælpe med personlig rådgivning med udgangs­punkt i dine behov, ønsker og ambitioner.

Bestil inden den 30. juni

ISTQB® Foundation

Opnå kompetencer og viden indenfor test, og lig grundstenen for din karriere som softwaretester, med en ISTQB® Foundation certificering hos Capgemini Sogeti.

Normalpris 12.500

Du sparer 3.125

Din Pris 9.375

 

ISTQB® Advanced Test Manager

Har du en ISTQB/ISEB Foundation certificering, og brænder du for at specialisere dig indenfor testmanagement er ISTQB® Advanced Test

Manager Certificering et naturligt valg.

Normalpris 22.500

Du sparer 5.625

Din Pris 16.875

 

ISTQB® Advanced Test Analyst

Har du en ISTQB/ISEB Foundation certificering og ønsker at understøtte dine faglige kompetencer som test analytiker er ISTQB® Advanced Test Analyst et oplagt valg.

Normalpris 22.500

Du sparer 5.625

Din Pris 16.875

 

ISTQB® Agile Tester Extension

Har du en ISTQB/ISEB Foundation certificering, men ønsker at lære mere om agil softwareudvikling og test, så er dette kurset for dig.

Normalpris 12.000

Du sparer 3.000

Din Pris 9.000

 

TMap NEXT® Test Engineer

TMap NEXT® er den mest anerkendte testmetode globalt. Få kendskab til hvad struktureret test er og få en værktøjskasse med hjem, som du vil kunne tage frem og bruge igennem hele din karriere.

Normalpris 18.800

Du sparer 4.700

Din Pris 14.100

 

TMap NEXT® Test Manager

TMap NEXT® Test Mangager er den mest anerkendte testmetode globalt. Få kendskab til testkoordinering og testmanagement og signalér din viden med en certificering.

Normalpris 18.800

Du sparer 4.700

Din Pris 14.100

 

TMap NEXT®

Business Driven Test Management

Få en professionel og praktisk tilgang til at lede dit næste testprojekt med TMap NEXT® Business Driven Test Management.

Normalpris 9.000

Du sparer 2.250

Din Pris 6.750

 

TPI NEXT® - Test Process Improvement

Som grundlag for forbedring af testprocessen er TPI NEXT® den mest udbredte og anerkendte metode globalt. Få kendskab til metoden, opgrader dine kompetencer og styrk dit CV med en certificering.

Normalpris 9.000

Du sparer 2.250

Din Pris 6.750

 

Certified Agile Tester - CAT

Dyk ned i den agile testverden, opbyg kernekompetencer og dokumentér dit kendskab hertil med CAT – Certified Agile Tester.

Normalpris 18.800

Du sparer 4.700

Din Pris 14.100

 

Certified Mobile App Professional - CMAP

Mobil-apps og devices er lynhurtigt blevet en vigtig del af IT og vores samfund. CMAP giver dig en grundig introduktion til test af mobil-apps, og en forståelse for hvor bredt markedet er.

Normalpris 10.400

Du sparer 2.600

Din Pris 7.800

 

Testdesignteknikker

Test er underlagt mange begrænsninger, herunder tid og budget. Testdesignteknikker kan hjælpe dig med at designe testen på en struktureret måde og til at bevare overblikket over forløbet.

Normalpris 9.000

Du sparer 2.250

Din Pris 6.750

 

Agile tester

En agil udviklingsmodel ændrer hvordan test planlægges, styres og udføres. Få en professionel tilgang til agil test, baseret på praktiske erfaringer.

Normalpris 9.000

Du sparer 2.250

Din Pris 6.750

 

Hent en PDF med vores udvalgte kurser her.

todo todo
Kontakt
  • Morten Ohm Laursen
    Morten Ohm Laursen
    Business Development Manager
    +45 52189286