SERVICE

Undervisere

Vores undervisere er højt kvalificerede med mange års testerfaring og har en stor passion for deres fag, hvilket skinner igennem på vores kurser. Du får undervisere med et stort engagement og en god formidlingsevne, som vil motivere dig til at lære nyt og tage nye metoder i brug. 

 Ole Chr. Hansen

Ole Chr. Hansen

Ole har arbejdet med test og kvalitet i hele sin erhvervsaktive karriere. Ole er, med sin faglige viden, pædagoriske evner og humor, en eftertragtet underviser. Oles undervisningsform er dialogbaseret og ved at inddrage sin solide erfaring og oplevelser fra dagligdagen i sin undervisning, sikrer han, at teorien kobles til praksis. Ole brænder for det systematiske og strukturerede testforløb og tager udgangspunkt i matematikkens forunderlige univers.

 Gitte Ottosen

Gitte Ottosen

Gitte har arbejdet med test og kvalitet i knap 20 år i et af Danmarks største softwarehuse. Gitte er en professionel, humoristisk og empatisk underviser, som har fokus på lige præcis den kontekst, som den enkelte kursist står overfor. Gitte lader sin praktiske erfaring fra IT-industrien være et solidt fundament for sin undervisning og sikrer gennem løbene dialog med kursisterne, at alle opnår det forventede udbytte.

 

Jakob Frisenvang

Jakob har de seneste fire år arbejdet som test- og kvalitetssikringskonsulent i større projekter med høj kompleksitet. I den forbindelse har Jakob praktisk erfaring med flere forskellige testroller – eksempelvis Agile Tester og Test Manager – hvilken bruges aktivt i undervisningen. Jakob er en professionel, engageret og glad underviser, som holder af at inddrage kursister vha. øvelser, dialog og praktiske eksempler for at sikre, at alle opnår deres forventede udbytte.

todo todo
Kontakt
  • Heidi Ringstrøm
    Heidi Ringstrøm
    Kursusadministrator
    +45 3977 8719