SERVICE

Undervisere

Vores undervisere er højt kvalificerede med mange års testerfaring og har en stor passion for deres fag, hvilket skinner igennem på vores kurser. Du får undervisere med et stort engagement og en god formidlingsevne, som vil motivere dig til at lære nyt og tage nye metoder i brug. 

Gitte Ottosen

Gitte Ottosen

Gitte har arbejdet med test og kvalitet i knap 20 år i et af Danmarks største softwarehuse. Gitte er en professionel, humoristisk og empatisk underviser, som har fokus på lige præcis den kontekst, som den enkelte kursist står overfor. Gitte lader sin praktiske erfaring fra IT-industrien være et solidt fundament for sin undervisning og sikrer gennem løbene dialog med kursisterne, at alle opnår det forventede udbytte. 

 

Jakob Frisenvang

Jakob har de seneste fire år arbejdet som test- og kvalitetssikringskonsulent i større projekter med høj kompleksitet. I den forbindelse har Jakob praktisk erfaring med flere forskellige testroller – eksempelvis Agile Tester og Test Manager – hvilken bruges aktivt i undervisningen. Jakob er en professionel, engageret og glad underviser, som holder af at inddrage kursister vha. øvelser, dialog og praktiske eksempler for at sikre, at alle opnår deres forventede udbytte.

 

Claus Mørk 

Claus Mørk er en erfaren Agil coach, Scrum Master og Project Manager med speciale i agile metoder og agil projektledelse. Claus lægger stor vægt på undervisning gennem oplevelser og øvelser. Samtidigt benytter han sin solide erfaring fra IT industrien til at krydre indlæringen med praktiske eksempler. Claus er SAFe Program Consultant.
 

Gæste underviser

 

Rik Marselis

Rik Marselis er en af ​​Sogetis mest erfarne konsulenter med, 35 års erfaring inden for IT-branchen. Rik har som testkonsulent og testleder bistået forskellige organisationer med at forbedre kvaliteten af ​​deres IT-systemer, samt hvordan disse systemer skal understøtte deres forretningsprocesser.
Rik bidrager jævnligt til testfeltet gennem forskning og udvikling. Han er en del af Sogets forskningsnetværk, SogetiLabs, og har bidraget til en række artikler og bøger om kvalitet og test. Hans seneste publikationer omfatter 'TMap HD', 'The PointZERO vision', 'Quality Supervision', 'Integreret testaktiviteter i agile projekter' og 'TPI NEXT'.

I øjeblikket undersøger han konsekvenserne af Robotics i QA- og testbranchen. Begge med fokus på "hvordan man tester en robot" som i "hvordan man bruger en robot til testning".
Rik er en akkrediteret træner for TMap-, TPI- og ISTQB certificeringskurser og har skabt og leveret mange skræddersyede workshops og kurser om testteknik og teststyring.
Ydermere er han en erfaren taler på konferencer i hele Europa og hans præsentationer er altid værdsat for deres livlighed, samt for hans brug af praktiske eksempler med humoristiske sammenligninger.
Ved siden af ​​sit arbejde hos Sogeti, er Rik formand for den uafhængige sammenslutning af testere i Holland, kaldet TestNet.

 

 

 

todo todo
Kontakt
 • Heidi Ringstrøm
  Heidi Ringstrøm
  Kursusadministrator
  +45 3977 8719
 • Jonas Kamp-Jensen
  Jonas Kamp-Jensen
  Kursusansvarlig
  +45 5218 9226