SERVICE

Undervisere

Vores undervisere er højt kvalificerede med mange års testerfaring og har en stor passion for deres fag, hvilket skinner igennem på vores kurser. Du får undervisere med et stort engagement og en god formidlingsevne, som vil motivere dig til at lære nyt og tage nye metoder i brug. 

 Ole Chr. Hansen

Ole Chr. Hansen

Ole har arbejdet med test og kvalitet i hele sin erhvervsaktive karriere. Ole er, med sin faglige viden, pædagoriske evner og humor, en eftertragtet underviser. Oles undervisningsform er dialogbaseret og ved at inddrage sin solide erfaring og oplevelser fra dagligdagen i sin undervisning, sikrer han, at teorien kobles til praksis. Ole brænder for det systematiske og strukturerede testforløb og tager udgangspunkt i matematikkens forunderlige univers.

 Hans-Henrik Olesen

Hans-Henrik Olesen

Hans-Henrik er specialist i agil test og har de sidste 10 år arbejdet med agil udvikling og test af software i nogle af Danmarks største softwarehuse. Han har været udvikler, leder og coach, og han har en bred praktisk erfaring at dele ud af. Hans-Henriks undervisning er engageret, dialogbaseret og forankret i praktiske erfaringer. Koblet med teori, øvelser og kursisternes egne problemstillinger bliver dette til konkrete værktøjer, som vores kursister kan anvende med det samme.

 Gitte Ottosen

Gitte Ottosen

Gitte har arbejdet med test og kvalitet i knap 20 år i et af Danmarks største softwarehuse. Gitte er en professionel, humoristisk og empatisk underviser, som har fokus på lige præcis den kontekst, som den enkelte kursist står overfor. Gitte lader sin praktiske erfaring fra IT-industrien være et solidt fundament for sin undervisning og sikrer gennem løbene dialog med kursisterne, at alle opnår det forventede udbytte.

todo todo
Kontakt
  • Heidi Ringstrøm
    Heidi Ringstrøm
    Kursusansvarlig
    +45 3977 8719