Kursuscenter

Capgemini Sogeti kursuscenter

Capgemini Sogeti tilbyder en bred vifte af kurser og certificeringer som både udvider dine kompetencer, og gør dem dokumenterbare.

Som noget helt nyt, har vi udvidet vores portefølje med CMAP - Certified Mobile App Professional Foundation level. Vi udbyder naturligvis også ISTQB® certificeringerne Foundation, Advanced Test Manager og Advanced Test Analyst, samt konsulenternes foretrukne TMap NEXT® Test Engineer og Test Manager.

Alle kurser kan tilbydes som lukkede firmakurser - enten hos jer eller i vores kursuslokaler.

Separation LineISTQB Foundation Level Certificering

Separation lineISTQB Advanced Test Manager

Separation Line

ISTQB Advanced Test Analyst

Separation LineCertified TMap NEXT Test Engineer

Separation LineTPI NEXT Foundation

Separation LineCertified Agile Tester CAT

Separation LineCertified Mobile App Professional Foundation Level

Separation LineTMap NEXT Business Driven Test Management

Separation LineTestdesignteknikker

Tilbage til toppen

 

Bemærk venligst, at nogle kurser består af flere moduler og derfor afholdes over længere perioder

 

Hos Capgemini Sogeti bidrager vi med, at øge virksomheders testmodenhed, og nedbringe omkostninger i IT-forretningsprojekter og IT-drift. Vores kursuscenter råder over branchens bedste undervisere og instruktører, med gode formidlingsevner og mange års testerfaring. Dette muliggør en mere virkelighedsnær undervisning, og da underviserne har viden og indsigt i både teori og praksis, kan kursisterne modtage sparring på konkrete problemstillinger.

Kvalitet og udmærkelser

Capgemini Sogeti har stærke forudsætninger for at hjælpe jer med at opbygge kompetencer inden for test. Dette understreges af vores brede udvalg af kurser indenfor testområdet, som kan bidrage til, at sikre de rette kvalifikationer hos testmedarbejdere.
Som kursister hos Capgemini Sogeti bliver I en del af et stærkt fagligt netværk der mødes flere gange årligt, blandt andet til seminarer og morgenmøder med henblik på faglig sparring.

Vores kursuscenter kendestegnes ved følgende forhold:

 • En samlet beståelsesprocent på 90,1 på alle certificeringskurser inkl. advanced niveau
 • Flotte evalueringer med et gennemsnit på 4,2 i en scala fra 1-5, hvor 5 har den højeste værdi
 • Seriøs rådgivning omkring valg af kurser samt opfølgning efter kursusafvikling
 • Et bredt udvalg af standardkurser, heriblandt ISTQB® og TMap NEXT®
 • Professionelle firmakurser som tilrettes direkte udfra vores kunders ønsker og behov
 • Et anerkendt loyalitetsprogram med økonomiske og administrative fordele 

Uafhængige undersøgelser fremhæver, i øvrigt, Capgemini Sogeti som det største og mest specialiserede konsulenthus på softwaretest, med en førende position globalt og i Danmark.


Lukkede firmakurser

Har I brug for et fælles kompetenceløft i organisationen, tilbyder Capgemini Sogeti lukkede firmakurser, hvor undervisningen foregår hos jer. Et internt kursus giver jer mulighed for at:

 • Vælge det tidspunk som passer jer bedst
 • Behandle fortrolige emner og problemstillinger
 • Opnå en fælles referenceramme gennem hele organisationen

Er det vigtigt for jer, at blive certificerede, eller er det vigtigere for jer at få en viden, som I kan bruge i præcis jeres virkelighed? I så fald kan Capgemini Sogeti udbyde tilpassede kurser indenfor de fleste områder som f.eks.:

 • Testprocesser
 • Værktøjer
 • Test Management
 • Teknisk test


Workshop

Vi tilbyder facilitering af en workshop i forbindelse med et kursusforløb. En sådan workshop vil kvalificere og målrette dialogen direkte til en aktuel testsituation, og vil give jer mulighed for, at arbejde koncentreret og praktisk med en specifik opgave. I samarbejde med underviseren vil I løse og evaluere testopgaver som I selv har præciseret på forhånd.

Tilbage til toppen

Vores undervisere er højt kvalificerede med mange års testerfaring, og har en stor passion for deres fag, hvilket skinner igennem på vores kurser. Du får undervisere med et stort engagement og en god formidlingsevne, som vil motivere dig til at lære nyt og tage nye metoder i brug.

Ole Chr. HansenOle Chr. Hansen

Ole har arbejdet med test og kvalitet i hele sin erhvervsaktive karriere. Ole er, med sin faglige viden, pædagoriske evner og humor, en eftertragtet underviser. Oles undervisningsform er dialogbaseret og ved at inddrage sin solide erfaring og oplevelser fra dagligdagen i sin undervisning, sikrer han, at teorien kobles til praksis. Ole brænder for det systematiske og strukturerede testforløb og tager udgangspunkt i matematikkens forunderlige univers

Nikolaj Langkilde MadsenNikolaj Langkilde Madsen

Nikolaj har en solid erfaring indenfor test af software i den finansielle sektor på store projekter og projekt-programmer, samt indenfor medicinalbranchen og den offentlige sektor. Som underviser lægger Nikolaj vægt på at hæfte teorien op på eksempler fra dagligdagen og deler med begejstring ud af sin erfaring. Nikolaj er kendt for sit gode humør, som skaber en særdeles positiv stemning i kursuslokalet.

Hans-Henrik OlesenHans-Henrik Olesen

Hans-Henrik er specialist i agil test og har de sidste 10 år arbejdet med agil udvikling og test af software i nogle af Danmarks største softwarehuse. Han har været udvikler, leder og coach, og han har en bred praktisk erfaring at dele ud af. Hans-Henriks undervisning er engageret, dialogbaseret og forankret i praktiske erfaringer. Koblet med teori, øvelser og kursisternes egne problemstillinger bliver dette til konkrete værktøjer, som vores kursister kan anvende med det samme.

Gitte OttosenGitte Ottosen

Gitte har arbejdet med test og kvalitet i knap 20 år i et af Danmarks største softwarehuse. Gitte er en professionel, humoristisk og empatisk underviser, som har fokus på lige præcis den kontekst, som den enkelte kursist står overfor. Gitte lader sin praktiske erfaring fra IT industrien være et solidt fundament for sin undervisning og sikrer gennem løbene dialog med kursisterne, at alle opnår det forventede udbytte.

Tilbage til toppen

Capgemini Sogetis kursuscenter ligger på adressen Delta Park 40, 2665 Vallensbæk Strand - kun et stenkast fra motorvejsfrakørsel 25 Vallensbæk S. Der er ligeledes gode muligheder for, at benytte offentlig transport. Turen fra Københavns Hovedbanegård til Vallensbæk station tager ca. 12 min. i S-tog, og herfra er der kun en kort gåtur til kursuscenteret.

 

Map of Delta Park 40, 2665 Vallensbæk Strand, DanmarkVis stort kort

Logo Rejseplanen
Find afgang

Vi har valgt et par udtalelser fra tidligere kursister, så du kan få indsigt i den oplevelse de har haft på vores kurser. Du kan læse om de forskellige kurser, som vi kan tilbyde her. 

 

Vibeke Hansen, Danmarks Lærerforening 

Jeg har deltaget i flere kurser/uddannelser hos Sogeti og har kun ros til dem. Det er meget kompetente undervisere, der virkelig brænder for deres felt og undervisningen er relevant, levende og forståelig. 

Rådgivning omkring valg af kurser/uddannelser er ligeledes meget kompetent og ærlig - jeg følte ikke, at jeg blev prakket noget på, men fik derimod en super rådgivning.

 

Kamille Frydenreich, Skandia 

Jeg har deltaget i to kurser gennem Sogeti. - ISTQB Foundation og ISTQB Test Manager.

Min oplevelse af kurserne – indhold og instruktør er, at Sogeti er utrolig professionelle. Kurserne er godt tilrettelagt, så der er tilpas tid til at komme igennem de relevante ting. Instruktøren er dygtig til at skære ind til benet og sikre fokus. 

Den instruktør jeg havde, var rigtig god til at komme med eksempler og skabe forståelse for emnerne. Jeg vil ikke tøve med hverken at anbefale Sogeti som kursusudbyder eller selv deltage i flere kurser hos Sogeti.

 

Jonas Haahr, NNIT A/S  

Kurset havde en fin balance mellem teoretisk gennemgang af pensum og opgaveløsning. Kurset lagde vægt på at være eksamensforberedende og inkluderede bl.a. prøveeksamen og repetitionsøvelser. Efter de 3 kursusdage følte jeg mig godt forberedt til eksamen.
 
Under hele forløbet var der tid til spørgsmål, og der var en aktiv dialog mellem deltagere og underviser, hvilket medførte mange interessante diskussioner og erfaringsudvekslinger fra det virkelige liv.

Alt i alt en positiv oplevelse, som jeg kan anbefale andre, der ønsker at blive ISTQB Foundation certificeret."
 

 

Maja Andresen, Dong Energy    

Jeg har deltaget på kurset Business Driven Test Management og det var et rigtig godt kursus. Jeg fik en masse gode værktøjer med hjem i forhold til en risikobaseret tilgang til planlægning af test og testomfang.

Jeg kan helt klart anbefale dette kursus til andre.

 

Torben Møller Larsen, Kriminalforsorgen     

Deltagelse i ISTQB foundation var en lærerig proces, hvor mit grundlæggende kendskab til test i alle dens afskygninger blev fastlagt. Kurset var særdeles godt forbedredt fra Sogeti side, hvor både kursusadministrationen og selve undervisningen var perfekt og professionelt tilrettelagt og gennemført.

Mit kendskab til test var meget lille inden kurset,  men man kan roligt sige, at det har Sogeti rettet op på. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til ISTQB foundation kurset fra Sogeti. 

Jeg vil endvidere anbefale virksomhedernes beslutningstagere at deltage i dette kursus – det giver en rigtig god baggrund for at kunne træffe de for virksomheden vitale beslutninger, når virksomhedens it-systemer skal udvikles, ændres eller anskaffes.

 

Morten Steen Tambout Jacobsen, Forsknings- og Innovationsstyrelsen  

For mig var TMap NEXT Test Engineer kursus særdeles velegnet til at udvide mine testkompetencer fra et teoretisk grundlag baseret på ISTQB Foundation til et niveau som jeg kunne bruge i praksis lige fra testplanlægning og ledelse over design, specifikation og udførelse.

Kursusindholdet har en god balance mellem ledelsesaktiviteter og udførelsesaktiviteter. Det største emne i pensum er testdesignteknikker, men lige så vigtigt er det, at der er meget omtale af den overordnede test proces og tilrettelæggelse af denne.

 

Nahid Mehrabi, Coop Danmark A/S   

Deltager fra kurset Agile Tester.

Tak for et super godt kursus. Det var fedt med en meget inspirerende underviser. Der var en god blanding mellem teori og øvelser. Rigtig mange ”værktøjer” som jeg kan gå tilbage og bruge direkte i mit arbejde. Jeg roser indhold og underviserens kompetencer.

Tilbage til toppen

 

todo todo
Kontakt
 • Morten Ohm Laursen
  Morten Ohm Laursen
  Business Development Manager
  +45 52189286
Kursuskalender 2017