SERVICE

Services

Capgemini Sogeti leverer IT-services i tæt samarbejde med vores kunder og partnere. Kvaliteten er høj takket være vores erfarne, certificerede og passionerede medarbejdere. Vi leverer udvikling og integration, applikationsvedligeholdelse samt test og kvalitetssikring.

Vi fokuserer på anerkendte løsninger, der hjælper vores kunder med effektiv interaktion til deres kunder og medarbejdere - digitale forretningsløsningerE-handel og selvbetjening løsninger og Test og kvalitetssikring

Kvalitetssikret integration til kundens eksisterende miljøer

Vi sikrer den lydefri integration mellem vores kunders front-end systemer såsom web, mobil og CRM-systemer og deres back-end systemer, uanset om det er et legacy eller nyt system. Vi binder IT-arkitekturen solidt sammen og står inde for en høj kvalitet i løsningerne, så vores kunders forretning understøttes af en moderne og velfungerende digital platform.

Omdrejningspunktet for vores services er at styrke vore kunders online tilstedeværelse over for deres kunder, medarbejdere og partnere. Løsningerne bygger vi på de teknologier, som kunden allerede har, eller ud fra de teknologier vi er højt specialiserede i. Fællesnævner for alle løsninger er en tæt, kvalitetssikret integration til kundens eksisterende miljøer.

Vores services:

Rightshore® - kombineret leverance fra lokalt og globalt hold

I samarbejdet med Capgemini Sogeti i Danmark møder du først og fremmest lokale folk, som forstår din organisation og forretning. Men vi har også et stort bagland med 190.000 kolleger og dedikerede leveranceenheder over hele verden, som sikrer adgang til de bedst mulige kompetencer og den optimale omkostningsprofil.

Vi kalder det Rightshore®, hvilket enkelt betyder, at vi allokerer den rigtige kompetence fra det rigtige leverancested på det rigtige tidspunkt. Det er samtidigt vores måde at sikre, at også du kan få glæde af Capgemini Sogetis kæmpe erfaringsgrundlag.

Læs også om vores IT-konsulenter

Vi tilbyder desuden en lang række IT-konsulenter inden for projektledelse, IT-arkitektur, udvikling, test og kvalitetssikring. Læs mere her.

todo todo
Kontakt
  • Mohamed Attazgharti
    Mohamed Attazgharti
    Marketing- & kommunikationschef
    +45 52189431
Pardot Implementering Quickguide
Succes med projektledelse
Salesforce uddannelse
Gitte Ottosen, Senior Managing Consultant