SERVICE
SOFTWARETEST

STaaS – Software Testing as a Service

En tilgængelig, fleksibel og low-cost test løsning

Kvaliteten af service er en differentiator for enhver virksomhed. I disse økonomisk udfordrende tider er dette faktum endnu mere gældende, hvor virksomheder konkurrerer om tilgang til de bedste ressourcer og kompetencer for at udvikle og vedligeholde deres it systemer - uden at gå på kompromis med økonomiske forudsætninger. At etablere en test proces eller en test outsourcing model fordrer nemlig både tid og betydelig investering.

Sådan behøver det ikke være! Sogeti har udviklet en ny test løsning – Software Test as a Service (STaaS) – som tilbyder virksomheder adgang til højt kvalificerede it konsulenter på en behovsdrevet, lettilgængelig, fleksibel og omkostningslav model uden at virksomhederne skal investere up front.

 

staas

STaaS er baseret på Capgemini Sogetis TMap NEXT® metode – en internationalt anerkendt og forretningsdrevet testmetode, der linker it og forretning på bedste vis.

Om Sogeti

Sogeti leverer it-konsulentydelser af højeste kvalitet på det lokale marked. I Danmark koncentrerer vi os særligt om serviceydelser, der vedrører test af software. Vi er tæt på de lokale beslutningstagere og tilbyder vore kunder både bred og dyb ekspertise inden for it. Koncernen, med hovedsæde i Paris, Frankrig, har cirka 20 000 medarbejdere i 15 lande. I Norden er der cirka 1.400 ansatte, som er aktive i Danmark, Sverige og Norge. Selskaberne i gruppen er helejede datterselskaber i Cap Gemini S.A. 

todo todo
Kontakt
  • Michael Clausen
    Michael Clausen
    Direktør test og kvalitetssikring
    +45 52189300