Udvikling og integration

Udvikling af løsninger med en mængde integrationer til kundens eksisterende systemer er en væsentlig del af vores historie. Vi har udviklet adskillige løsninger i heterogene miljøer, hvor vores bredde og dybde på kompetencesiden bruges, når de nye løsninger skal virke sømløst i kundens eksisterende miljø. 

Vores erfarne projektledere, arkitekter og udviklere agerer ud fra filosofien om, at løsningerne skal være tilpasset kundens strategi, og indførelse af nye teknologier skal have et forretningsmæssigt formål. Vi elsker teknologi, ikke for teknologiens skyld, men fordi den kan bruges til at bygge løsninger med.
 
Vi nyder dagen, hvor den færdigtestede løsning er i drift, og starter med at gavne kundens forretning!

Kompetente teams finder du hos os!

Vores hold af konsulenter på projekter anføres af erfarne projektledere og SCRUM Masters, der foruden metodesiden også har den vitale ledelseserfaring, der skal til for at få succes med projekterne.  

Vores erfaringer med utallige integrationsplatforme og teknologier er vigtig. Integrationer er vejen til udnyttelse af den store, og stadig stigende mængde data, der ligger både inde i virksomheden og uden for denne – data der er vitale for at lave nye løsninger der løfter vores kunders digitale tilstedeværelse til nye højder. 

todo todo
Kontakt
  • Stine Fritsdal
    Stine Fritsdal
    Salgsdirektør
    +45 52189460